Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Desperado

När ska man ge upp
och gå vidare i sitt liv

Jag stampar på stället
men du gick iväg med stil

Jag erkänner att jag är
ingenting utan dig

Hopplöst är detta
egentligen ingen större grej

Ett ungt brinnande hjärta
i sökande efter den rätta

Men i ett förhållande
är det alltid en

som älskar mer




Fri vers av anniks
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-12 23:30



Bookmark and Share


  blaite
ja tyvärr kan det så se ut..gripande text..
2009-08-25
  > Nästa text
< Föregående

anniks

Mina favoriter
Gosse lilla
Hur du vill leva