Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade kom

Jag sitter upp
nästan
som om du inte funnits

men två tankar av tre
riktas
mot dig så vackert

att jag undrar om du är
riktig
när kommer du tillbaka?




Fri vers av Charlotte Blombäck
Läst 680 gånger
Publicerad 2004-06-12 00:55



Bookmark and Share


    André
spjutspets...Rakt in i någons hjärta. Mycket talande... Mycket vackert. Kärlek.
2004-06-16

  Malla
Vilken ren dikt. en klar känsla. Mycket fin!
2004-06-14

  Roger VIP
vackert skrivet om saknaden efter den älskade!
2004-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte Blombäck
Charlotte Blombäck