Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär längtan..

Havet andas
frihetens vind
bär längtan
drömmar..
genom vågor bort
emot annan strand..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-13 14:36



Bookmark and Share


  Maria T
Vinden bär längtan bort
mot evighetens strand
2009-06-13

  Larz Gustafsson VIP
Utomordentligt!

Upplever just detta då jag nalkas havet, vilket jag definitivt skall passa på att göra så snart vädret tillåter.
2009-06-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja man skulle
våga sig, som
vågen mer...
Vackert skrivet!
2009-06-13

  peter markurth
fin
2009-06-13

  walborg
Längtan bort från det som är ... så känner vi alla ibland när det är för tungt att leva här och nu.
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP