Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta dig hit

Jag kan ta dig hit
Mina händer darrar fram orden
På ett avstånd som inte känner rädsla.

Vill visa dig
Att jag inte blir suddig
När du kommer nära




Fri vers av Hanna Wallén
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-13 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Wallén
Hanna Wallén