Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr O diskuterar-Lejonens Arkiv gapar tomma - BoX-III-


Herr O är en person som gillar att diskutera i olika forum:

Kent hade börjat: Religionerna är som en gigantisk kondom som ska skydda anden från att födas.

Herr O kontrade: Är du vetenskapsman? På vilket sätt är du en auktoritet som kan yttra dig? Grundtanken i Bibeln är att det som existerar i form av liv har skapats av något. Tycker du inte då att om det som existerar idag har kommit till av sig själv är en bisarr tanke?

Axel får ordet: T.o.m. Einstein sa att "det måste finnas en mening med det". Då måste ju även han vara dum (i ditt tycke) tillsammans med Martin Luther King och,Jonas Gardell. Jag inbillar mig att deras IQ överstiger ditt.

Olof säger då: Det finns bara en person som kan ta ansvar för sitt eget liv. Och det är du. Att skylla ifrån sig som du gör är fegt. Att svaga människor kanske fastnar köper jag. Men är du svag?
Börjar tro det. Du använder det skrivna ordet för att verka smart.
Tyvärr finns det inget innehåll.




Fri vers av Cattastropher
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-13 21:00



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar detta
2009-07-24

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
helt underbart :))
2009-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher