Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eh-hehe. kärleksdikter är inte min grej. det är kanske t.o.m lögn att säga kärleksdikt.


Maskrosor är också rosor och romantik behöver inte vara röd

Svarta spillror över golvet
flagat sot
glömda löften
dörren gnällde lite då du gick

och jag tror min dörr hatar dina fingrar lite varje gång de släpper taget om den och fan, vad jag skulle låta min dörr hata mig som du släppte taget om mig. Och vi plockade maskrosor längs vägrenen i våras och fan, maskrosor är också rosor och kärlek kostar mer än trettio kronor på Ica. Och vi band gula buketter lät dem tala om enkel romantik och fan, ogräs var det finaste jag fått den våren.




Övriga genrer av tova nilsson
Läst 314 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-06-14 00:52



Bookmark and Share


  inutimonster
åhå, jag gillar hur det blir rakt och på utan något onödigt. bara hej hopp såhär är det. precis som jag älskar att läsa det. och känna det. "och jag tror min dörr hatar dina fingrar lite varje gång de släpper taget om den och fan, vad jag skulle låta min dörr hata mig som du släppte taget om mig" och fan. maskrosor är också rosor och ibland är det enklaste det vackraste.
2009-06-15

    sårosa
prille, jag säger då det
2009-06-14

    Furious Stylez
30 spänn ska det naturligtvis stå :P
2009-06-14

    Furious Stylez
bra skrivet, skulle dock vilja påstå att kärlek INTE kostar mer än 3 spänn på ica
2009-06-14

    sårosa
hundkex, maskrosor, rosor, tussilago, jag älskar din bukett poesi tova, den innehåller allt jag vill ha :)
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

tova nilsson
tova nilsson