Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken mörks ensamhet


hon kunde känna ångesten
men hon kände inte längre någon rädsla

det var mer en känsla av gammal gemenskap
som närvaron av en svårflörtad bekant

de svarta tankarna kunde inte skada henne mer
hon hade accepterat sin egenhet
sin personlighet

den var inte som andra
men den var

okey

hon satt långa perioder i ensamheten
i mörkret

lät tankarna flyga
flaxa genom natten som svarta korpar

ibland fann hon spår av urgammal visdom
ibland kom bara tårar

men hon överlevde
alltid

för hennes namn var fröken mörk




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 671 gånger
Publicerad 2005-09-26 20:09



Bookmark and Share


  The Stargazer
Det finns nog egentligen inga ord som kan förklara hur bra jag tyckte det här var, men jag ska väl försöka iallafall. Jag tycker denna dikt är välformulerad, perfekt upplagd och stämningsfull. Och den väcker en massa känslor och tankar till liv i mitt huvud. Jag känner dessutom igen mig väldigt i det du skriver. Ett självklart bokmärke!
2005-09-26

  kath
och i den ensamheten verkar hon ha sin trygghet ...... herr larsson är kanske på så vis en perfekt partner för henne för jag tror inte att han någonsin skulle komma ¨på tanken att försöka nå in i hennes mörker, han ger på något vis sin glädje så spontant utan att kräva tillbaka .....

fröken mörk känns väldigt verklig .....
2005-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP