Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara älskad..

Älskad villkorslöst
kärlekens tecken..
öser harmoni i själ
till djupare livsglädje








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-14 11:39



Bookmark and Share


    eva m h
JA!
2009-06-14

  aol
bara så sant
2009-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Sådan är Jesus. Han vill ta Sin boning i den som öppnar sitt hjärta för Honom.
Man har inget att förlora på att tro på Honom, men allt att förlora på att låta bli.
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP