Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordens betydelse.......hur man uttalar sig, kan ibland skada själen..


Gör ont..

Känslor sliter river
med sina klor..
drar upp lagrade sår
gör nya..
i själens djupa inre








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-14 13:41



Bookmark and Share


  walborg
Ord är så svåra - så svårt att veta ordets laddning hos den andra -
fast man var så välmenande .... smärtsamt att känna att någon dragit sig tillbaka när man önskade det motsatta ...
2009-06-14

  Lars Hedlin
Ord sagda i tanklöshet kan såra mer än man tror..
2009-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Ett förfluget ord kan sänka en människa.
2009-06-14

  peter markurth
vet vad du menar med detta...
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP