Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öar

med vågors slag
mot stranden
kommunicerar
våra öar

i brytningen
av vindens lek
med havet
kastar din kust
tillbaka svall
mot min

och jag förstår
men ändå inte




Fri vers av Anders P VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-14 14:11



Bookmark and Share


  Annmargreta
Kan se helahändelsen i din text, mycket fint!
Trevlig sommar och vi får se om URKULT blir våran resa i år!
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP