Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under mina fötter föds stjärnorna på nytt och på nytt igen


Med fötter mot jorden

Tänk om mitt hjärta kunde tala så

med rötter i den röda jorden

Sanden i mina händer,

krymper världen i min hand

ett sandkorn så litet, ändå allt




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 588 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-15 11:53



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
"fötter av drömmar/målar hopp i sanden" - skönt att läsa, inte minst en dag när det är november och regnet piskar husväggarna som om de hade gjort något ont.
2012-11-11

    ej medlem längre
och i ett sandkorn bor en själ, större än allt. att hålla ett enda sandkorn är kanske det vi behöver... underbar text!
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund