Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min fulla övertygelse faktiskt...


Lyckohäxans nattord

 

 

 

 

 

Älska

dig själv

löser sig resten




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 368 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-06-16 01:47



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Oj ... så svårt ... men så enkelt!! : ))
Egentligen ...
Tack för dessa ord, får jag printa
& sätta på kylskåpet?
2009-06-26

  Lejonhjärtas poesi
Javisst, sanna mina ord.
2009-06-18

  aol
bara så sant
2009-06-18

  glittertindra
det är väl det man ska jobba på...
2009-06-18

  stenhur VIP
Fast om du träffar nån som BARA älskar sig själv så blir du kanske lite tveksam
2009-06-17

  Quasimodo
Ja, sanningen är att älska !!!
2009-06-16

  livsdans
Ja! Så är det! Kram!
2009-06-16

  micke marin
mjaaa... tycker det saknas nåt litet här ändå..
orden blir lite för hårda..
förslutna.. stängda..

men visst, för att älska andra måste ju detta till först...
2009-06-16

  Water VIP
Tackar, det tar jag med mej i natt
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du