Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han verkligen hatar att jag gör nåt och han inte är med! (jämt är stövlarna på)


Luddis 19 månader

Stövla på du bara
in i mitt kök, mitt hjärta
var ditt från första början och
när du hänger dig över min
arm
då jag skriver och säger för tionde
gången att

mi sitta häl

så får du väl det då!




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-16 08:38



Bookmark and Share


  Lindalou
Det där kände jag igen fast min egna lilla Luddis är 3 år nu men vill fortfarande sitta i knät.
2009-06-18

  durr
som en katt som jämt ska hoppa i knäet när man är " upptagen".
finfint.
2009-06-16

  Christine Sabel
Underbart
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP