Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom Självkänslans Murar

försvunnen i mig själv
förvirrad och vilsen

mina tankar övertas av självhat och ångest i ett svep
genom handlingar och val
för att låta mig själv stå fast längst denna livs blockande sten vägg

Den håller mig borta från livets goda
hatet sprider sig, och själv äcklas jag
ökad träning
bli bättre än detta
känner mig bättre, men fortfarande lika värdelös

barrikaderat liv bakom självkänslans murar
lyckan jag ej är värd, är onåbar

räcker efter en hand på andra sidan muren
finner enbart mitt hat, får muren att växa

utomstående är något kvarstående
fasader av livet utanför muren finns inte

sommaren och värmen kommer
men oavsett vädret

kommer jag alltid stå och frysa i regnet, isande känsla ensamhet
kylan sträcker sig alltid bakom
Självkänslans murar




Fri vers av SeptemberAshes
Läst 224 gånger
Publicerad 2009-06-16 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeptemberAshes
SeptemberAshes