Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsbilden

tankar om allt
när allt blir inget
glaset förblir halvtomt
tills sista droppen tömts


känns för varje ödes sekund här
försvinner en till droppe ner mot avloppen
för det som aldrig är fullt
finns ingen ro i all stress
när det förblir somm det alltid var
börja halvtomt
tills krafterna dricks upp
till en punkt där jag vet
där jag står
ser ut på de lyckliga
att det liv jag har förblir tomt

så nu töms även
de sista dropparna av livsglaset
för den oändliga panikångest som kom
lura mig i att lova
ett fullt glas vid bortgång
en mening

halvfullt positiv
halvtomt negativ
vart är då det tomma
redan döda
av en bunden pakt mellan liv och död
jag ser det närmas då mig själv bara vill hata

negativ livbild
jag har getts
allt i svart och vit
trodde färgen skulle få ses
men..

löftet blev aldrig uppfyllt
men där låg han ändå
aldrig mer att vakna

livet tar över mig
likt en offergåva
till döden att möta




Fri vers av SeptemberAshes
Läst 216 gånger
Publicerad 2009-06-16 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeptemberAshes
SeptemberAshes