Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eklonomi


 

Jag tror att klona är krave,

i en allt dyrare värld.

Staten tar båd krona och klave,

som ändå inget är värd.

 

 

© Boa Berg

2009-06-16

13:45




Fri vers av Boa Berg
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-16 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg