Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skiftar scenbilden utifrån (sjubening no 6)

 

 

vi får ställa oss som någon tror att det är
kärlek som vidrör olika delar
en efter annan klättrar vi ut ur fotografiet
iakktar oss utifrån en viss tid
ändrar på en arm, lägger till det förvånade leendet
nästlar in sig i evigheten på nytt
medan nästa blick gör om våran scenbild

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-16 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP