Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En teori om en liten pojkes mardrömmar


En saknad beskrivning

Sovande Wille
under täcket är

Undrar i sömnen
om Pappa finns här

Känslan av sanning
ger ögat en tår

Beskriver en saknad
där han tryggsamt står

Stolta fasader
av heder är kvar

Trotsar nu rädslan
i den kamp som han tar

Genom att öppna
sina ögon han ser

Att Pappa står i dörren
och så vackert ler




Fri vers av B Brom
Läst 253 gånger
Publicerad 2009-06-16 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

B Brom