Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svämmar över



kraven

stiger åt huvudet

dränker

simmar febrilt

sveps med

av strömmarna

livet

fotfästet

flyter iväg

bottenlöst




Fri vers av glittertindra
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-17 14:47



Bookmark and Share


    Goth-maskin
Jag gillar att få bilder. Och ordet bottenlöst skrämmer mig mega. och helheten i orden är bra!
2009-08-05

    sunnanvind
Åh, huga ligen....stoppar dig lite o sätter dig på fast mark!
Du beskriver bra här då allt känns bottenlöst!
2009-06-17

  Sturesdotter
slänger ut en livlina....bogserar dig framåt ett tag
2009-06-17

  Peter Matsa
Försök att simma snett mot strömmen, så fort det går.
Om det inte går, flyt med forsen på rygg med fötterna före.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra