Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets rynkor..

Åldrandets rynkor
formade av livet själv
tidens mognad..
förändrar sakta yttre människa
den inre ljuder full av liv..









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-17 19:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Invärtes kan den som är född på nytt vara en porlande källa även om han eller hon är 95.
2009-06-17

  aol
det inre är alltid unt så fint du skriver
2009-06-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Inuti är man evigt
ung, så känns det
gott då bara fortsätt
så och sjung på.
Gott och rätt skrivet!
******************
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP