Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma person..

Springa ifrån livet
går aldrig
bara om man slutat existera
att fly bort till annat
tro att man blir någon annan
det är en illusion..
var man än finns på denna jord
är man likväl samma person..









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-17 20:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"But you can´t run away from yourself." (Bob Marley)
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP