Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förstår inkentinken...


Till Mr P

Hörru du, du...
DU kan väl inte bara försvinna
och inte låta mig hinna
läsa klart!

Var det ditt sätt
att göra det lätt
sätta P för det hela
SNÄLLA SLUTA NU ATT VELA

Hur farligt kan det vara
att skriva lite bara
Tyckte ju om det jag såg
Du gamla sanslöse XXX

Såg att du sänt
och satt något på pränt
men när jag skulle läsa
stod jag där med lång näsa

Kom igen nu för tusan
skriv nu för musan
Brodera ut vad du känner
låt oss åtminstone vara vänner

Vill se dina ord igen - min vän!






Fri vers av Carola Jeryd
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-17 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för