Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"En alkohol och drogfri picknick med poesi och musik i fokus"


POESICKNICK i Haga parken onsdagen den 1a Juli





Att mötas i kreativitet öppnar dörrar


för speglar av glädje


för kraften i våra vener


för kärleken i våra väsen

* * * * * * *


Kom till Haga parken

kring Ekopaviljongen

i Stockholm

onsdagen den 1 Juli

mellan 15-22


* * * * * * *


För att ta del av

POESI

MUSIK

PICKNICK

(Ta med knytis + filt)

* * * * *

Arrangörer:

Ewa Flower

Rocksolid

Rockalex

Cosmic Johanna


Om du vill uppträda

kontakta Ewa Flower

(Du hittar henne under mina skrivarvänner)


* * * * * * *


Visst vill väll du också att poesin och musiken

ska få ta mer plats i våra liv


Detta kan vara ett sätt att knyta kreativa kontakter,

Artistlistan är redan mycket bred.

Vi ordnar mikrofon och förstärkare till scenen.

Känn dig varmt välkommen som du är

Låt oss öppna taket på Stockholms Haga

och för vår egen kreativitet



Kosmokramar och inspiration för ditt uttryck


Hör nu av dig!







Övriga genrer av Cosmic Johanna
Läst 488 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-25 10:34



Bookmark and Share


  walborg
Innerligt tack för en oförglömlig poesi- och musikupplevelse i ekotemplet med många möten med fina konstnärer, inte minst Du själv i dialog med en flöjt! Solen flödade, det var årets vackraste dag på Stockholms vackraste plats. Tack alla Ni arrangörer!!!
2009-07-02

  _Mian_
Låter som en toppeneftermiddag/kväll! Kommer om jag lyckas förhandla att ta ut komp dagen före sem. börjar.
2009-06-30

  beam72
skall försöka komma
jätte bra idé
kram
2009-06-28

  Christine Sabel
Jag önskar er en underbar dag! Hoppas jag kan vara med en annan dag!
2009-06-28

  rocksolid
En ljuvlig eftermiddag i Bellmans anda
2009-06-27

  Rockalex
Kommunikationens

krafter

kommer

att flöda
2009-06-26

  noname_realmind
Väldigt trevligt! Ska verkligen försöka komma ifrån jobbet i tid, och komma dit... :))
2009-06-25

  Ewa Flower
Ja, låt poesin och musiken ge oss glädje på Haga!
2009-06-25

  blaite
Lät ju riktigt trevligt..hoppas man har tid att komma då...vi får se..
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna