Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midvinter

din flytväst lyfter dig
från att drunkna i tårar
sillar flyr av förskräckelse
när midsommarregnet
duggar tätt i din tanke

och morgondagen gryr




Fri vers av Fredric
Läst 155 gånger
Publicerad 2009-06-18 13:01



Bookmark and Share


  Ex¤animo
ser bilden framför....lätt.
och sillar är så lättpåverkade.
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric