Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som kraft

 

Den gamla ångbåten
i Södertäljes hamn
vacker i åldrande
ovan naturens kraft

vattnet
kanalen
binder samman

Änderna flyter
simmar
bärs av livet
vattnets kraft

Du och jag
vandrandes sida vid sida
vill bara åldras
med livet som kraft




Fri vers av Mona*
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-18 18:05



Bookmark and Share


  * Ammi *
underbart, andas lugn och tillfredsställelse
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*