Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken mörks födelse


det var en natt då månen låg i skugga
och korparna landade igen

en natt då vanliga människor darrade
och de mest härdade skurkar kröp samman
för att krama skräck och kyla ur sina frusna kroppar

det var då hon kom

denna bleksmala vålnadslika figur
med sitt långa mörka hår
svarta klädsel

och charmiga tungsinne

med ögon som glittrade av smärta
kom hon med sin mörka kärlek
och när jag började skriva


var fröken mörk född




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 510 gånger
Publicerad 2005-09-27 18:48



Bookmark and Share


  madinsane
mamma caramba och padre sablar,
så bra de är.. hur har jag kunnat missa dessa?
nu har jag ju att göra resten av dagen..
2005-09-30

  Ola Rydberg
Suverän
jag gillar stämmningen du bygger upp i denna
och med ett kanonslut
2005-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP