Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad Midsommar

Morgonen nafsar mig
i hälarna
lite lätt och
ber mig
att stiga upp.

Tassar ner med bara fötter
gör morgonvälling åt
liten och är så glad för
att han sov ända till
halv sju.

Solen lyser genom persiennerna
och himlen är klarblå.
och jag är världens
lyckligaste.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-19 07:49



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
UNDERBART!! midsommarkram till dig...
2009-06-19

  etthjärtaäralltidrött
Vad härligt att du delar med dig!
2009-06-19

  Junitvillingen
Härlig text att läsa så här på midsommaraftonens morgon - ha en underbar dag du med!! * Kram *
2009-06-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att höra
Du mår gott
har att göra
Skönt! Du lyser
allt för Dig, som
gräset bara grönt!
****************
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP