Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans stund..

Mitt hjärta längtar så
väntar in stundens ögonblick..
av att äntligen få hålla om
mitt älskade barn
min son som jag av kärlek burit
varje dag inlindad inuti hjärtat
ömmat älskat saknat...
snart är lyckans vackra stund här..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-19 11:04



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
kärleken är underbar! ++++!
2009-06-22

  Lotti
ögonblicken när jag fått barn är det mest känslomässiga jag varit med... lyckönskar dig tilll detta........:-)
2009-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Lyckönskar dig till detta.
2009-06-19

  lodjuret/seglare VIP
jo, om inte förr kan du öppna hjärtats dörr och sjunga midsommarnatten lång i omsint sällskap som väl aldrig förr
2009-06-19

    eva m h
Kärlek kärlek kärlek
2009-06-19

  peter markurth
finstämd,
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP