Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;)<br>


det var inte gud som glömde sin röda märkpenna här, senast han granskade våra alster

 

vem trodde du han var

denna gud som längtade läsning

och ritade röda ringar på solblekta papper

 

såg du inte vecken i hans panna

hur hans händer vilade stilla i ett bortglömt knä

hur tiden tog sina saker

i egna händer?

 

© Birgitta Wäppling, 19 juni 2009

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-08 22:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tycker om och berörs- särskilt av de sista raderna - tiden tog saken i egna händer.
En beskrivning av de flesta verkligheter
2009-12-19

    Maria Malm
Må fler händer få vila i bortglömda knän, så är de inte bortglömda längre..
2009-12-10

  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!:)
2009-12-10

  Hannadraken
Jag gillar den här, men har nog missat den där poängen om humorn... Internt?
2009-12-10

  Fredrik Stillesjö
Hej Birgitta!

"hur tiden tog saker/i egna händer", jojo så är det. Rolig, läsvärd dikt. Hälsar vännen Fredrik
2009-12-09

  halmstrå
Du har en skön sorts humor du!!
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP