Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt stilla..

Åter igen
har tystnaden
lagt sig till ro..
omfamnar själen
i nattens sena timma
stillheten total








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-20 01:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön text om stillheten.
2009-06-26

  Peter Jr Eriksson
Litet o kort och magiskt!
2009-06-22

  Lars Hedlin
Underbara stillhet....
2009-06-22

  Larz Gustafsson VIP
Och så välgörande.
2009-06-20

  Johan Bergstjärna VIP
Oh heliga sköna stillhet... ahhh...
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP