Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära, så still

 

Så nära

Vi andas samma luft

Vi värms av samma sol

Så nära

Så långt borta

Orden är så sköra

De är allt vi har just nu

 

Runt bort sitter ansikten

jag inte längre känner

Tanken på din röst finns kvar i mig

och den värmer

mer än sol och mer än tusen täcken

 

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-20 17:19



Bookmark and Share


  Jer
Varma är dina ord.
2009-07-05

    ej medlem längre
så mjukt och vackert
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*