Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre midsommartrolls vaknad

 


vinklar upp natten
sommar'ns kortaste solsömn
rymmer två månar


*


ViRiDiana
visar sig för allt som minns
gömmer sin glömska


*


sällan men ofta
snusmumrik eller hemul
samlar gränslöshet

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-20 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP