Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
öppen vs stängd...


kontrast

jag är friheten,
du dörren
jag vandrat genom
och slutit

bakom mig...




Fri vers av Fredric
Läst 127 gånger
Publicerad 2009-06-21 23:31



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Att vara friheten, vackra ord
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric