Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

middag med vin

Ett gäng damer från Hägerstensåsen
slog sig lösa och smörjde kråsen
efter middag med vin
blev de fulla som svin
tacka kocken för korven och såsen




Bunden vers (Limerick) av Anders P VIP
Läst 446 gånger
Publicerad 2005-09-28 14:26



Bookmark and Share


  Björn Eriksson
oj då. Det är nästan så en själv sätter handen för munnen i en genant-gest. -men bara nästan. Trevlig limerick med schysst flyt o rytm.
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP