Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din födelsedag står skrivet i stjärnorna




Till min älskade dotter

Ur kärlekens lerkärl formades du,

till en underbar dotter med ett hjärta av guld.

En lejoninnas mantel blev din klädnad,

endast för en drottning att varsamt bära.

Ett mirakel var du, en Gudagåva

som jag ett tag fått äran att låna

åren går snabbt och du fort växer upp

med gåvor du fått som mod, vishet,

och ett kärleksfullt hjärta,

är min visshet stor, att du kommer

bli den kvinna du är ämnad att vara, 

för att sprida glädje, hopp och tro för en bättre,

vackrare och kärleksfullare jord.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 19253 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-08-15 07:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den där speciella kärleken,
strålar ut ur dina ord.
Fint...
2011-12-13

  Markattan
Vacker hyllning,
och nog behöver vi en kärleksfullare jord.
2011-08-18

  Mats Henricson
En Härlig hyllning till din dotter !
2011-08-15

  Fredrik P. VIP
äpplet faller som bekant
inte långt från trädet...
2011-08-15

    Bodil Sandberg
Så vackra och kloka ord till en älskad dotter!Jättefint!!
2011-08-15

  aol
underbart vackert ömt skriftat till din älskade dotter
2011-08-15

  Ninananonia VIP
Mycket vackert...
2011-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund