Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedsbrev

Jag orkar inte längre
vågar inte kämpa
Mot livet kan man bara förlora

Ett spel med livet som insats
fullt av nitlotter
Osvurna lagar som är mer regel än undantag

En orkeslös kamp i mörker
mot sviktande hopp, svikande kärlek
Bland annat

Jag har tagit det jag vill ha
men det slutar inte här
Livet skiter ju i vad jag tycker

Min vilja är ingens lag
min önskan ett minne blott
Vem ser någon så liten som jag

Ett oändligt upprepande
Smärta dag ut och dag in
Vem orkar för evigt

Att kämpa mot livet
är som att försöka undkomma döden
Oundvikligt, omöjligt

En längtan så stark
kanske gör jag döden en tjänst
Befriar honom från ett pressat tidsschema

Ett falnande hopp
en möjlig väg ut
Vem kommer att sakna

För ingen saknar någon
som inte finns
Det här är mitt farväl

Adjö




Fri vers av Tiger85
Läst 1363 gånger
Publicerad 2005-09-28 15:43



Bookmark and Share


    Teddy
..Som f. talare......Skriva av sig kan vara skönt men låt oss stanna där..
2005-09-28

  HQ
det är nu man hoppas att det där
"bara" är en dikt som du har skrivit
och att du inte menar något seriöst med den*
2005-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85