Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag fortfarande

Kan jag fortfarande hålla din hand
När jag svettig om natten vaknar
Och famlar efter dig

Kan jag fortfarande höra dina andetag
När jag själv inte andas
För att lyssna till dina lungor

Kan jag fortfarande smaka dina kyssar
När jag ångar av längtan
För att hålla om dig

Kan jag fortfarande drömma om dig
När jag drunknar i tårar
För att jag svek dig

Kan jag fortfarande älska dig
När jag inte längre finns här
För att jag inte längre orkade

Kan jag det




Fri vers av Tiger85
Läst 586 gånger
Publicerad 2005-09-28 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här gillade jag starkt
fast jag gillar inte hur det skriker död om den
jag lever med svår ångest och rädsla varje dag, och funderar ofta på döden och befrielsen från detta, men jag har lovat mig själv att aldrig ALDRIG ge upp. jag ska fan inte låta det släcka mig.
jag tycker att du ska göra detsamma. låt inte DET vinna
2005-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85