Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR POESI....VÄNNEN!!

Mejsla ord
ur språkets granit
händerna blöder varmt

Fyll
tomrum
mellan rader
Där kärleken
ligger försåtligt
förklädd till blankt papper

Låt den anfalla
smekande

Vänd smärta
till motsats
forma skönheten
och namnlös orgasm

Bada i tårar
dansa i vinden
skriv storm
och förstörelse
överskrid
gräns till njutning

Skriv 
ständig frihetstöst
och kärlekshunger

Och se
du kan varken
förlora
eller misslyckas..

Det är poesi, vännen!

Jag försöker
om och om igen.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-23 11:03



Bookmark and Share


  isabel louise
Du är poesi vännen!!
2009-06-30

  Elaine.S VIP
Som en lekande vindpust är dina ord, uppmuntrande är känslan de väcker
2009-06-24

  LassO
"sniffa och slicka bokstäver" ;)
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth