Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stunden

du är en underbar människa
och jag är endast en del
av livet

men visst är det underbart
att bara vilja leva
något vi inte ens vet

och visst är det skönt
att i stunden
få känna
utan att vilja äga
varken igår
eller idag

och visst är det bra
att kunna känna
smärtan
och bara låta den
få rinna av

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-23 16:21



Bookmark and Share


  Fredric
ta bort radavstånden... i en annars fint hållen dikt...
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo