Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Young och Krisen

Jag undrar vad dom skulle säga
Dina äldre polare, dom runt 30

Somnade i soffan igår, i dina armar
Verkade som du tog det för givet

Du hade drömt att du träffat min pojkvän inatt
Jag påstod att du hade nån sorts ångest över oss

Sa att jag förmodligen har en annalkande 30-årskris
Du bara skrattar och säger jaså

Fick jag gissa skulle du vara oerfaren
Jag och mina förutfattade tankar





Övriga genrer av jempa
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-09-29 00:13



Bookmark and Share


  tonsoku
jag önskar att du släpper en lååååång samling om mr young en dag... är förälskad i fenomenet!
2005-10-09

  Smultris
Du gör mig galen med dina ord om Mr young.... vem e han, hur gammal e han, vad har ni för nån relation....?


*gaaaaalen*


Gillar..... så himla mysigt, varmt och fint....
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

jempa
jempa