Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOS

du serverar sms
på silverfat
det bränner
i min ficka

varje ord
med mening
kommer kosta
dig mer
än döden
...




Fri vers av Fredric
Läst 229 gånger
Publicerad 2009-06-24 00:13



Bookmark and Share


  Katja-
bokmärkt.

känslomässigt klockrent skrivet.

K.
2009-06-27

  peter markurth
bra flyt
2009-06-24

    ej medlem längre
Vackert o starkt skrivet, bra
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric