Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spårlöst


ett rum,
någonstans,
en ostämd
gitarr på väggen,
4 strängar



han byter melodi,
vinklar armbågarna
i en annan kompassrikning
och gräver ner nakna fötter i
inkommande moln

hon lutar det linjära lodrätt
skapar sugfötter och knyter upp
falska råbandsknopar

bränner ord som vilar på amorbågar
lämnar aska
växlar spår










Fri vers av _Mian_
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-24 20:19



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint flöde i denna text.
Om att bryta upp och lämna det invanda för det nya?
2009-06-30

  noname_realmind
Spännande bilder du målar här som bjuder läsarens fantasi att måla vidare...

Nakna fötter i moln, och skapa sugfötter... *ler stort*
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_