Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista gången för sista gången.

sitter här ensam


igen

du lovade att du skulle ställa allt tillrätta
du lovade att jag aldrig mer skulle fälla tårar
du lovade att sluta vara en sådan person
som ljuger och som sårar

och nu sitter jag här
och väntar på att du ska ringa

igen

du är 3 timmar sen
och mina ögon svider
du lovade att du skulle se till att jag blir lycklig
men ändå sitter jag här och lider

det här är sista gången
jag lovar mig själv att det är sista gången
jag litar på dig.




Fri vers av Lillafrökenblå
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-24 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillafrökenblå