Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla för..

Det som skrämmer mig mest
Är det som jag mest håller kärt
Det är inget sånt där vanligt
Döden eller nåt.

Det skrämmer mig så in i helvete
Jag vill inte tänka på det bland
Men måste endå
För att lindra min rädsla

Vill inte att familjen ska splittras
Att vi ska vara osams
Gå skiljda vägar

Hoppas att det aldrig händer
Att vi alltid är tillsammans

Vill inte vara rädd...




Fri vers av Mikaela<3
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-25 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3