Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man kan inte ha en shotgun i fickan



ha!


jag kom fram till att du är meningslös
jag såg en film där de sköt varandra
tänkte att den som leker är väl med
men det är inte kul när du är den enda
jag vill också bestämma vad som ska hända
hit med alla guldmynt din fula pirat

hon sitter på en filt ler så stort hon kan
jag har en shotgun i min ficka
en liten sniper runt mitt ringfinger
jag är så gott som bortlovad
sniper är bra han sitter där han ska
till skillnad från vissa andra
no names mentioned


jag kom fram till att du är meningslös
såg en film där de sköt varandra
kom fram till att du redan är död
vandrar på en tom tomgång
går på ren vana upp i samma trappuppgång
dag efter dag efter jobb efter
vad som lovat är och sagt


jag kom fram till att du är meningslös
tom salabim sim salaba
snart sitter du där med värk i ändan
med ledan som aldrig leder-någon-vart-alls
jag såg en film om ett kärlekspar
de var tvugna att skiljas åt
hon var bortlovad eller tvärtom
då tänkte jag på dig


ha!









Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-25 01:31



Bookmark and Share


  berxper
Pang! Attityd kommer man långt med! Inledningen visar var skåpet ska stå...ha! Döda ska man begrava - inte leka med! Du kan du.
2009-06-30

  Staffan Welroos VIP
tokbra skrivet!
2009-06-27

  August L S
En livsvisdom så god som någon!

Du har en fräck ton i ditt språk som fångar mig. Och när man tänker efter är det bedrövligt många som är meningslösa. Man får ju inte ha bilar på tomgång mer än ett litet tag. Förstår inte varför människor ska få nån gräddfil i det avseendet. Fast det låter nästan lite synd om det meningslösa livet som ska få så ont i ändan, och som berättarjaget tänker på efter en film om kärlekspar som skils åt.

Men alldeles oavsett är det en fröjd att läsa.
2009-06-26

  Mygg
Men du kan skjuta mitt i prick med alla dina ord du trollar fram ur fickan :-)
Du är bara helt underbar!
2009-06-25

  dead_prez
Tycker nästan alltid om dina texter och nu tyckte jag du såg ut som monroe på din bild, det var kul att föreställa sig att det skulle varit hon som författat denna text.
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP