Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgens sigill

 

Stryk dina vingar i kväll, älskling

vi ska flyga till dödskuggans dal 

för att hämta tillbaka din skugga

 

den som gör dig till människa




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 489 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-02 11:04



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Mycket,mycket bra. Stark!
2011-03-13

  Jan Linderoth
En tröstdikt...för alla som medverkar och läser.
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund