Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larssons nattpromenad


omtumlad gick herr larsson

vinglade över vägen
barfota

och han njöt

berusad av alkohol och livsglädje
blev han ett med kosmos
nattens kärna

och den alldeles fantastiska ensamheten




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 474 gånger
Publicerad 2005-09-28 22:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ännu en härlig diktning om herr larsson - superbt
2005-09-29

  Cris
Ha ha! Underbart.... den fantastiska ensamheten i en hinna av alkodifusa ångor. Herr Larsson tumlade rätt väg får vi hoppas... så han inte tumlar än
2005-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP