Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Gunilla


Förtrollad dag

Ostan blåser på
skön fläkt i flödet
värmen vibrerar
i takt med solen

Vågkammarnas gäss
söker sig vita
ut mot blå havet
vita segel spänns

Seglande måsar
akrobatisk dans
virvlande tärnor
skrämseldyker

I hamnen sjunger
masternas vant
i tålmodig väntan
semesterstart

Ännu vinterbleka
kroppar exponeras
för strålande sol
lapar D-vitamin

Vid Röda Sten
hörs gungande
reaggiemusik
vida omkring

Stranden fylls
av solälskande
musikälskare
i solnedgången

Längs klipporna
som häckande
lunnefåglar
leende par

Förtrollande
medelhavs
atmosfär
i vårt land


© Gunilla N
090626





Fri vers av Gunilla VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2009-06-27 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP