Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid stranden..

Sommarvarma vindar
smeker över hud
målad utav solens strålar..
njuter tonerna av vågors ljud







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-27 14:54



Bookmark and Share


  Marie Å
Vackert....... en stund att njuta.....
2009-06-28

  walborg
Naturens bästa och vackraste plats som finns - vid stranden av ett hav - intill vattnet som rör vid oss alla människor över hela jorden. Frid - öppet .....
2009-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Ack ja, detta hav...
Det inspirerar ständigt.
2009-06-27

  peter markurth
fin
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP