Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan bor i innersta..

Denna eviga längtan..
som bor därinne i det innersta
aldrig försvinner den bort
bara för stunder..
sen forsätter den igen och igen..
emot evighetens dörr









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-29 11:24



Bookmark and Share


  walborg
Blir tagen av denna till synes enkla sammanfattning av så mycket av vår tillvaro som människor.
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP